PUŠTENA U RAD NOVA GLAVNA MERNO REGULACIONA STANICA

08.11.2012. godine svečano je puštena u rad nova Glavna merno-regulaciona stanica kapaciteta 10.000 m3/h koja kapacitetom zadovoljava potrebe Loznice i Banje Koviljače u narednih četiri do pet godina.

Stanicu je svečano pustio u rad i zapalio tradicionalnu baklju predsednik Skupštine grada Loznice g-din Jovan Todorović u prisustvu predstavnika Srpske pravoslavne crkve (koji su i osveštali novu stanicu), predstavnika osnivača JP Srbijagas; Novi Sad i JKP Toplana, Loznica, predstavnika lokalne samouprave, predstavnika Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, predstavnika lokalnih javnih preduzeća, predstavnika izvođača radova Projektomontaže iz Beograda, servisera Gasteha iz Inđije i OD JU iz Rume i stručnih službi JP Srbijagas, OD Beograd, kao i zaposleni i penzionera Loznica-gasa.

Pored g-dina Todorovića, prisutnima i medijima su se obratili i gospodin Goran Zirić, rukovodilac sektora investicija u OD Beograd, preduzeća Srbijagas i Miroljub Tešmanović, direktor Loznica-gasa.